BİR ERKEĞİ KAYBETMENİN EN GARANTİLİ YOLLARI



1-O'na ilk görüşmenizde soğuk mesafeli ve Rochester Dükü'nün soyundan geliyormuşsunuz gibi davranın.

2-O'na, eski sevgililerinizin size attığı kazıklardan bahsedin ya da sizin için nasıl parmaklarını elektrik prizine soktuğundan.

3-Evliliği dilinizden düşürmeyin, hatta ne kadar titiz olduğunuzu gözü ile de görsün diye sık sık ıslak mendil çıkarıp oturduğunuz masada önünüzü silin.

4-Konuşurken O'nun sürekli lafını kesin ya da en gülünmeyecek yerlerde kahkaha atın, şaşırtın.

5-Esprilerine dinlerken gülmek yerine. matematik problemi çözüyormuş gibi mantık çıkarımları yapın.

6-Bulabileceğiniz en sıkıcı konulardan bahsedin. Mesela haberlerde denk geldiğiniz en dramatik konular ilk buluşmanızda en çok konuştuğunuz konular olsun.

7-Güzelliğinizi O'nun ciğerlerine kadar sokun. O, karşınızda oturuyor olmasına ve burnunuzun dibinde olmasına rağmen, sizin ne kadar ahu gözlü, bülbül dudaklı olduğunuzu görmüyor olabilir.

8-Cep telefonunuzdan sırada bekleyen 473 kişinin ekleme talebini gösterin.

9-Şaşı bakana kadar içki söyleyin, mümkünse tuvalete kalkarken tanımadığınız bir adamın üstüne düşün.

10-Seks hikayelerinizi anlatın ve bunları yaparken her sevgilinizin performans puanlamasını yapmayı da unutmayın.

11-Hayatınıza dahil olduğuna emin olduktan sonra, facebook listesinde olan bütün kız arkadaşlarını didikleyin. Bazılarına mesaj atıp, O'nunla bağlantısının ne olduğunu sorgulayın.

12-O'nun hiç bir özeline saygı göstermeyin. Cep telefonunu koltuğun üzerinde bırakıp banyoya girdiği anda, telefonun üzerine atlayın ve kimle kaç dakika konuşmuş hepsini beyninize not edip hesabını sorun.

13-Kendi cep telefonunuza gelen bütün ıvır zıvır bildirim seslerinin ne olduğunu görmek için O'nun karşınızda bir şeyler anlattığını görmezden gelip; hava durumuna bile cevap yazın.

14-Televizyon seyrederken de hiç ayarınız olmasın. Ya Kenya'daki yavru kaplan leşi yiyen sırtlan'ları seyredin, ya da magazin programında kimi kiminle hangi kapının önünde yakalandığını.

15-Hiç O'nun güzel söz söylemesini beklemeyin. Aşk sözcüklerine boğun onu. O bir söylerse, siz on söyleyin. Sürekli sarılın, sürekli öpün..

16-Aşkım, aşkitom, cicim, balım, sevgilim kelimelerin gözünü çıkartıp; O'nun etrafında olan bütün arkadaşlarının dalga konusu olun.

17-O'nun erkek arkadaşlarını en yakın dostlarınız farzedip, bütün özelinizi anlatın. Size verdiği bütün sırları teyid edip sorgulayın. Sağlamasını yapın.

18-En ufak bir tartışmanızda terk edip, aynı gün içinde barışın. Bunu mümkünse her hafta yapıp, bir süre sonra yalama olun.

19-O'nun en samimi arkadaşları ile onu kıskandırmaya çalışın. Ne derece çevrenizin olmadığını ona kanıtlayın.

20-Gittiğiniz hiç bir yerde eğlenemeyin, her zaman her ortamda birilerini kıskanıp kriz çıkartmak için çok anlamlı bahaneler bulun.


 

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook Sayfam

Çok Okunanlar

Twitter Akışı

Rastgele