GAME OF THRONES'UN NEFES KESEN ERKEKLERİ


KIT HARINGTON

26 Aralık 1986 doğumlu İngiliz aktör. O, aslında bir gazeteci ya da savaş muhabiri olmak istemişti. Game of Thrones'daki Jon Snow rolü onun ilk televizyon deneyimi oldu. Dizi sahnelerinin çekildiği İzlanda ve Kuzey İrlanda'da , belkide en zorlu koşullardaki çekimlerde yer aldı. Ve dizinin yakışıklılığı ile en fazla dikkat çeken karakteri olmayı başardı. 2013 yılındaki Genç Hollywood oyuncuları ödüllerinde, en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. En son Jeff Bridgess ile "Yedinci Oğul" filminde başrol oynadı.




NIKOLAJ COSTER-WALDAU

27 Temmuz 1970 doğumlu Danimarka'lı aktör. İlk olarak Kingdon of Heaven adlı sinema filminde dikkatleri üzerine çekti. Ardında Game of Thrones'da kız kardeşi ile ensest ilişki yaşayan Jaime Lannester rolü ile dizinin en yakışıklı oyuncularından biri olarak akıllara kazındı. Dizide sesi dublaj yapılmıştır. Çünkü aksanlı bir Danimarka şivesi ile konuşmaktadır.




MICHIEL HUISMAN

18 Temmuz 1981 doğumlu Hollandalı aktör. Game of Thrones'da Khaleesi'nin yatağına giren , dizinin tartışmasız en seksi, en baş döndürücü karakteri. Kendisini daima çıplak görmek istediklerimizden. Aslında Hollanda'lı bir müzisyendir. Ama Game of Thrones'daki başarılı dizi kariyeri ona Reese Witherspoon'un oynadığı "Wild" filminde de önemli bir role yol açtı. O her filmin , her dizinin sevişen seksi erkeği oldu.





RICHARD MADDEN

18 Haziran 1986 doğumlu İskoç aktör. 11 yaşından itibaren İskoçya'da tiyatro eğitimi aldı. Dizideki Robb Stark rolü için biçilmiş kaftandır. Filmlerinde her ne kadar gay rolleri verilmiş olsa da, Nedd Stark'ın gözü kara en güçlü oğlu rolünün üstesinden fazlası ile gelmiştir. Sindrella'nın beyaz atlı prensi olarak sinemada bütün genç kızlarını fethetmeye hazırlanmaktadır.




FINN JONES

24 Mart 1988 doğumlu İngiliz aktör. Game of Thrones'un Sir Loras Tyrell'i. Dizide gay bir asilzadeyi canlandıran, bir anlamda erkeklerin bile kalbini yerinden oynatan genç oyuncudur. Kız gibi yakışıklı tanımının tam karşılığıdır. Türkiye'deki "gezi" olaylarına tweeter hesabından tam destek vermiştir. Dizinin "çiçek şövalyesi" dir. Sıkı bir eşcinsel hakları savunucusudur.




HARRY LLOYD 

17 kasım 1983 doğumlu İngiliz aktör. O ünlü yazar Charles Dickens'ın torunudur. Game of Thrones'da Kylesee'nin erkek kardeşi Viserys Targanyen'i canlandırmıştır. Londra'da Dostoyevski'nin "Yer Altından Notlar" eserinin tiyatro uyarlamasını büyük bir başarı ile tiyatroda sahnelemektedir. Dizinin en entellektüel oyuncusudur. Gazetelere verdiği röportajları oldukça zeki cümlelerle doludur. Hem zeki, hem çok yakışıklı bir Targanyen'dir.




JASON MOMOA

1 Ağustos 1979 doğumlu Amerika'lı aktör. Aslen Hawai'lidir. Bir ressam çocuğudur. Kızılderili kanı taşıyan bir oyuncudur. Tibet Budist öğretileri ile büyümüştür. Gucci ve Louis Vuitton modelliği yapmış, modellik kariyeri olan bir adamdır. 2007 yılından beri evlidir.




EUGENE SIMON

11 Haziran 1992 doğumlu İngiliz aktördür. Game Of Thrones'da Cersie Lannister'in Jemie olmadığı zamanlarda yattığı genç bebektir. Tyron Lannister bir sahnesinde ona "Söyle bana Cersie , onunla yattığın için mi seni şövalye yaptı?" diye sormuştur. İngiltere'de oynadığı filmlerde Casanova ve Ben Hur rolleri üstlenmiştir. Dizi için yapılan seçmelerde ilk olaral Geofrey Lannister olarak seçmelere katılmış. Ama yakışıklı ve bebek yüzlülüğünden dolayı genç şövalye rolünü kapmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook Sayfam

Çok Okunanlar

Twitter Akışı

Rastgele