RÜŞTÜNÜ İSPATLAYAN GENÇ AKTÖRLER


KİT HARİNGTON

Game of Thrones'un Jon Snow'u..
Dizinin "piç" lakabını alan ötekileştirilmiş çocuklarından..
Son zamanlarda bütün magazin dergileri onun fotoğraflarını kullanmak için birbiri ile yarışıyor. Fotoğrafçılar olağanüstü çekimlerini basına dağıtıyor.

26 Aralık 1986 İngiliz aktör aktör. 2015 yılında vizyona girecek olan "Yedinci Oğul" filmi ile karşımızda olacak.







 
MICHIEL HUISMAN

 Yine Game of Thrones'un baş döndürücü yıldızlarından biri. Hatta 4.sezonda Khaleesi'nin yatağına girmeyi başararak seyreden kadınların rüyalarını süslemeyi başardı.  Haftalarca o sahneden söz edilmesine sebep oldu.

18 Temmuz 1981 Hollandalı aktör. Onu en son "Dünya Savaşı Z" de izlemiştik.






IAN SOMERHALDER
 
 The Vampire Diaries ve Lost'un yakışıklı oyuncusu.. Son dönemin en yakışıklı oyuncularından biri. Okul dönemi başarı plaketleri ile dolu ama biz onu ekranlardan tanıyoruz.

Dolce Gabbana, Versace'nin mankenliğini yaptığı dönemlerde keşfedilmiş. Aktör olmasa deniz biyoloğu olmak istermiş (ne kadar idealist)..

8 Aralık 1978 doğumluAmerika'lı aktör. 2010-2011- ve 2013 de en seksi erkek ödülünü almış. Vampire Diaries dizisi ile de en iyi aktör ödülü var..





 
TOM RILEY
 
"Da Vinci Demon's"dizisinin Leonardo'su. Anlamadığı hiç bir şey olmayan; Medici ailesinin Floranda'ki danışmanı, sağ konu, herşeyi.. Fazla zeki bir karakteri layığıyla canlandırmayı başaran muhteşem oyuncu..

5 Nisan 1981 doğumlu İngiliz aktör.







BEN BARNES
 "Dorian Grey'in Portresi" filmi ile muazzam bir hayran kitlesine ulaşmış kız gibi yakışıklı bir aktör daha.. 20 Ağustos 1981 doğumlu İngiliz aktör. (Son dönem İngiliz Aktörlerinin tamamı cam fanusa koyulup seyretmelik ).

Narnia Günlükleri, Yıldız Tozu gibi masalsı filmlerden ayağının tozu ile hayatımıza girmiş gerçek bir Dorian Grey o.. Psikiyatrist anne babanın mutlu çocuğu , başarılı karakteridir o.
 





 
EMILE HIRSCH
 
13 Mart 1985 doğumlu Amerikalı oyuncu. Twice Born filminde Penelope Cruz ile birlikte başrol oynamış ve oyunculuğu bizi yerimize çivilemiştir. Önce her kadının aşık olabileceği o enerjik mucizevi erkek ; sonrasında ise kadınları aşk acısı ile bırakın vurdumduymaz erkek rolünün hakkından fazlası ile gelmiş ve bize geçmişteki aşklarımız hatırlatıp ağlatmıştır.
 
Adı Sean Penn ile aşk dedikodularına karışmıştır. Bu erkekler , bari diğer erkekleri rahat bıraksa ; her şeye el atmasalar olmaz mı?







CLIVE STANDEN
 
"Viking's" dizisinin arada bir nankörlük yapmasına rağmen yine de içimizde şefkat hisleri uyandıran oyuncusu "Rollo".. 22 Temmuz 1981 doğumlu İngiliz aktör. Röportajlarında zekası ile diğer dizi oyuncularını ezip geçen parlak oyuncudur.

Dr. Who, Robin Hood dizilerinde de rolü vardır. Ama en fazla kendinden söz ettirdiği dizi Vikings olmuştur.






THEO JAMES
 
Dowton Abbey dizisinde tek bir bölümünde Türk Diplomat rolünde onu görmemiz ; hem (nedense) milli gururla dolmamıza, hem dizideki erkek uşağın dudaklarından öpmek istemesi ile yakışıklılığının dayanılmaz cazibesine daha kapılmamıza sebep olmuştur ki ; zaten aynı bölümde Mary'nin yatağında ölmüştür.

16 Kasım 1984 doğumlu İngiliz aktördür. Divergent, Underworld gibi filmlerde rol almıştır.





 
AARON TAYLOR JOHANSON
 
Anna Karanina filminin Kont Vronsky'si. Onun için her kadın Anna Karanina olmak ister. Ben bile isterim. 13 Haziran 1990 doğumlu İngiliz aktör. Kendisinden 26 yaş büyük bir kadın ile evli olması onun çekiciliğinden hiç bir şey götürmüyor.
 
Godzilla, Sihirbaz, Albert Nobbs ve Grinin 50 Tonu filmlerinde oynamış ve filmlerden kopup hayal dünyamızı renklendirerek bizi başka alemlere götürmüştür. Elle çizilmiş yeryüzü yakışıklısı bir aktör.
 
 
 
 
 
 
 
 
 JIM STURGESS
 
16 Mayıs 1978 doğumlu İngiliz aktör. One Day filmi ile bütün genç kızların aşık olduğu o muhteşem adam. Clouth Atlas'da farklı karakterlerin olağanüstü bir yetenekle altından kalkan o acayip adam..
 
Across the Universe filminde şarkıları kendi sesi ile seslendirerek ; "yok artık , bunda da mı başarılı bu adam" deyip bizi şaşkına çeviren Jim'dir o. 
 
"Is there anybody going to listen to my story...?" der ve siz hayranlıkla ona bakarsınız

0 yorum:

Yorum Gönder

Facebook Sayfam

Çok Okunanlar

Twitter Akışı

Rastgele